Velgen schoonmaken?

U wilt graag uw velgen schoonmaken? Daarvoor hoeft u niet naar een wasserij. U kunt dit gewoon zelf doen; in uw eigen tijd. Maar… u heeft hier wel de juiste producten voor nodig. Bij Great Lion kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan velgenreinigers van hoge kwaliteit. Een groot bijkomend voordeel? De velgenreinigers van Great Lion zijn niet alleen vriendelijk voor uw velgen, óók voor het milieu! De producten zijn met de grootste zorg ontwikkeld, en er is goed gelet op aspecten als duurzaamheid en veiligheid. Zo zijn velgenreinigers van Great Lion niet schadelijk voor het milieu of uw gezondheid. Tevens kunt u het product op diverse metalen oppervlakken gebruiken: van RVS en aluminium tot aan brons en koper.

Waarom velgen schoonmaken?

Misschien vraagt u zich af; waarom zou ik mijn velgen schoonmaken? Great Lion legt het u graag uit! Op den duur komt er remstof op uw velgen; een goedje dat lastig te verwijderen is. Remstof is verbrand remslijpsel. Ze ontstaat doordat de remschijf en de remblokken worden geslepen, iedere keer wanneer u remt. Dit slijpsel is heel erg heet en weet zich eenvoudig vast te branden in het oppervlak van uw velgen. Doet u hier niets mee en laat u het zitten? Dan kan dit hele dure reparaties als gevolg hebben. Zonde én helemaal niet nodig! U kunt namelijk zelf uw velgen schoonmaken, mits u het juiste product gebruikt. Bij Great Lion treft u een uitgebreid assortiment aan velgenreinigers aan waarmee u het klusje kan klaren. Zie daar; het antwoord op uw vraag waarom u uw velgen moet schoonmaken.

Uw velgen schoonmaken met Great Lion

Uw velgen schoonmaken met Great Lion zorgt ervoor dat uw velgen weer brandschoon zijn! Doordat de reinigers geen zuur bevatten, zijn ze niet schadelijk voor het gezondheid of het milieu. Tevens zijn ze eenvoudig in gebruik en verwijderen ze moeiteloos olie en vuil. Tevens zijn de reinigers ook geschikt voor gepolijste of verchroomde autovelgen. Koopt u uw velgenreiniger bij Great Lion? Dan haalt u professionele kwaliteit binnen. Wij leveren zowel bij particulieren, als bij bijvoorbeeld poetsbedrijven, een MkB+ of wanneer u als organisatie een eigen wagenpark heeft. Laat ons u helpen!

Velgenreiniger bestellen

U wilt zelf uw velgen schoonmaken met de velgenreinigers van Great Lion? Kijk daarvoor gerust rond in onze webshop. Wilt u een stappenplan of meer informatie over hoe het product te gebruiken? Bekijk dan onze instructievideo’s voor meer informatie. Voor vragen en / of opmerkingen kunt u gerust contact opnemen.

Neem contact op