De spelregels

Duidelijk op een rij

Klant zijn bij Great-Lion is de moeite waard, want groeien doen we samen.

 

Het voordeel die we behalen in de order grote delen we graag met jullie. Als wij daardoor efficiënter kunnen leveren zullen we er alles aan doen zodat jullie daar ook van mee kunnen profiteren.  

 

We maken in beginsel in een inschatting in welke staffel je het beste kunt starten. (Brons, Zilver of Goud) Dit doen we aan de hand van je werkzaamheden en potentie. Als je een jaar bij ons klant bent kijken we naar de afgelopen 12 maanden hoe deze verlopen zijn. Het loont om producten bij ons te bestellen.

*  Je krijgt jouw prijslijst toegestuurd met alle exacte prijzen.

Al onze bestellingen verwerken wij via ons systeem en verzenden wij met DPD. Om je bestelling de zelfde dag nog te kunnen verzenden moeten wij de bestelling zo snel mogelijk verwerken en inpakken. Deze belofte kunnen wij waarmaken wanneer:

  • Wij je bestelling voor 14:00 hebben ontvangen.
  • Jij bij ons klant bent en op factuur geleverd kunt krijgen of wanneer de betaling voor 14:00 is ontvangen.
  • Het product voldoende op voorraad is.
  • De bestelling geplaatst is via onze website of via bestellen@4m-trading.nl.

Wist je dat DPD 97% van alle pakketten op tijd levert.

We vragen via deze 2 kanalen je bestelling te plaatsen. We leven tegenwoordig in een tijdperk waar iedereen zo zijn eigen voorkeur heeft hoe te communiceren en daar spelen de app bouwers goed op in. Zo krijgen we tegenwoordig bestellingen binnen via, Facebook, WhatsApp, Messenger, Instagram, e-mail, sms etc.. etc..

Hier komen ook onze gewone berichten en vragen op binnen. Dat maakt het erg moeilijk om snel de bestellingen eruit te vissen. Helaas wordt er hierdoor ook wel eens een bestelling over het hoofd gezien.

Help ons jou nog beter te helpen.

Daarom vragen wij u je bestelling te plaatsen via onze website of via Sales@4m-trading.nl Dan missen we niets!

In beginsel willen wij het voor iedereen mogelijk maken om bij ons op factuur te kunnen bestellen.

Hiervoor hanteren we een aantal punten die we moeten afwerken.

  • Getekend grootverbruikers formulier retour ontvangen
  • Eerste bestelling betaling vooruit
  • Na goedkeuring creditcheck

Kom je niet in aanmerking voor levering op factuur. Geen nood Via onze website kun je eenvoudig kiezen hoe je wenst af te rekenen. Dit kan bijvoorbeeld met IDEAL, PAYPAL of AFTERPAY (Er zijn nog meer betaalmogelijkheden op de website)

Heb je vragen over onze producten. Moet je snel even iets weten. Wij zijn een bedrijf met korte lijnen en proberen je hiermee zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Vragen kunt je stellen via:

Mail: info@4m-trading.nl
Telefoon: 06 17 19 17 16

Betekend dit dat je nooit meer onder deze waarde kunt bestellen? Nee
Je mag ook gewoon onder de minimale order waarde bestellen, echter moeten we dan de administratie kosten in rekening brengen. Doordat wij met een flinke korting werken zijn de marges voor ons berekend op de grote aantallen. We vinden het belangrijk dat je goede prijzen hebt. Maar we vinden het minstens net zo belangrijk dat we zelf ook kostendekkend kunnen werken zodat we jullie nog jaren kunnen blijven leveren.

De marge op kleine bestellingen zijn voor ons niet toereikend om de administratie en de handeling te bekostigen. Daarom hanteren wij hiervoor een kleine vergoeding.

Hiervoor rekenen wij € 7,50

Verzendkosten worden helaas gezien als onnodige kosten die de prijs van een product net even wat hoger kunnen maken dan waar je mee gerekend had. Maar zonder deze transport moet je het product zelf ergens afhalen en dat is vaak nog duurder en kost onnodige tijd die beter gebruikt had kunnen worden aan je werk.

Daarom Leveren wij al gratis vanaf: Zie prijslijst.

* enkele producten zijn zo scherp geprijsd dat we deze helaas moeten uitsluiten van gratis verzending. Dit staat in de prijslijst vermeld.

We snappen heel goed dat we het je als klant veel makkelijker maken door producten op factuur te leveren. Wij kunnen je order dan snel verwerken en je zelf op dat moment niet direct de financiële rompslomp.

Hiervoor hebben we een betaaltermijn die jou de ruimte geeft deze zaken af te kunnen ronden wanneer het jou uitkomt.

Laten we het regelen.

Geef uw gegevens door.

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar.

Lukt het niet met het invullen van uw gegevens?

Neem contact met ons op via de contactpagina.

Great-Lion-Velgenreiniger-compressed