Veelgestelde Vragen (FAQ)

Ambition Car Polish

Onze Ambition Car Polish is zeer geconcentreerd en bevat moleculaire polijstmiddelen. Dit zorgt ervoor dat uw auto weer glimt. Het beschadigt uw auto niet.

Onze Ambition Car Polish is zeer geschikt om oude doffe rode lak weer kleur te geven. U kunt dit met de hand doen maar ook met een polijst machine.

Banden Renovator

U brengt de banden renovator eenvoudig aan met een doek of spons. U hoeft niet de band daarna te drogen.

Deze banden renovator is uitsluitend voor de wielen van uw auto. Andere rubbers zijn hier niet voor geschikt.

Dit is afhankelijk hoeveel u rijd en waar u rijd.

Blizzard Active +

Blizzard Active+ kunt u ook gebruiken als een shampoo. Echter werkt dit product beter onder druk waardoor het als snow foam over uw voertuig beter verspreid wordt. U hoeft dan ook geen spons of doek te gebruiken. Dit contactloos wassen zorgt ervoor dat er geen krassen ontstaan.

Blizzard active+ is een zeer krachtige ontvetter. Daarom kunt u dit product ook goed gebruiken bij het reinigen van onderdelen waar veel vet en smeer of olie resten op zit.

Doordat dit middel pH neutraal is kunt u dit gebruiken om uw cabriodak te reinigen. Belangrijk is dat u het dak daarna goed afspoelt en opnieuw impregneert.

Bug Away Insectenverwijderaar

Inprincipe kunt u dit gebruiken in combinatie met een doek of vliegenspons. U sprayt uw vooruit in en laat dit even inwerken en poets dan met een doek of spons het vuil van uw ruit.

U kunt dit zonder probleem gebruiken op uw auto.

Car Fragrances

Doordat onze Car Fragrances gemaakt is op waterbasis blijft het lang werkend. Het droogt niet snel uit. U kunt hier ongeveer 4 maanden mee.

Onze LED light is geschikt voor  10 – 30 volt aansluitingen. En kan dus ook in de auto worden aangesloten.

Extreme Metal Polish

Met extreme metal polish hoeft u niet veel te gebruiken. Belangrijk hierbij is de doek die u gaat gebruiken als u met de hand gaat polijsten. Hoe dikker de doek des te meer extreme metal polish hij opneemt. Wij adviseren dan ook om een dunne doek te gebruiken zoals de basic buffingtowel.

Extreme Metal Polish kan gebruikt worden op de volgende metaalsoorten: aluminium, chroom, RVS, koper, brons, staal

Dit is afhankelijk wat u wilt polijsten. Als een metaal alleen een glans moet krijgen dan is polijsten met de hand al voldoende hier kunt u onze Basic Buffingtowel gebruiken of een polijstpad. Wilt u het metaal echt als een spiegel dan zult u een polijstmachine of polijstbol voor op de boormachine moeten gebruiken.

Shampoo

Onze shampoo is een milde maar geconcentreerde auto shampoo en kan op alle exterieure onderdelen gebruikt worden om eenvoudig te reinigen. Dit kunt u het beste doen met een spons of borstel.

Velgenreiniger

Ja, doordat onze velgenreiniger pH Neutraal is tast het niet de lak aan. Ook al zou u het te lang op uw velgen laten zitten dan kunt u het met een hogedrukreiniger nog steeds gemakkelijk afspoelen zonder dat uw velg is aangetast.

Doordat het pH neutraal kunt u onze velgenreiniger gerust op alle soorten velgen gebruiken.

Onze velgenreiniger kunt u gerust op uw lak spuiten zonder dat dit schade aan brengt aan uw lak. Zelfs hier reinigt de velgenreiniger grondig en verwijderd remstof en andere vuiligheden.

Doordat de velgenreiniger pH neutraal is tast het niet de lak of de plastic delen aan. U kunt dit dus gerust op uw bumper sprayen zonder problemen.

Deze zwarte vlekken worden nu zichtbaar nu het vuil erom heen weg is. Deze zwarte vlekken zijn ingebrande remstof resten. Deze kunt u met onze velgenreiniger en een borstel of spons verwijderen. Soms heeft een velg meerdere behandelingen nodig, dit is afhankelijk hoe smerig de velg is.

Daar staat onze velgenreiniger bekend om. Hoe roder hoe beter want dit betekent dat het aangehechte vuil los laat van de velg. Zodra u de velg afspoelt verdwijnt de rode kleur weer.

Als uw velgen niet erg smerig zijn dan kunt u na 3 minuten afspoelen.

Zijn uw velgen erg smerig dan kunt u nadat u ze heeft afgespoeld nogmaals insprayen.

Belangrijk is om de velg nat te houden om de werking actief te houden. Als u de in gesprayde velg laat opdrogen zal dit geen schade brengen aan uw velg.