Velgen reinigen?

U wilt uw velgen reinigen? Hiervoor bent u bij Great Lion aan het juiste adres. Wanneer er remstof op uw velgen zit, is dit lastig te verwijderen. Het is namelijk hardnekkig spul die niet geheel ongevaarlijk is! Remstof is verbrand remslijpsel, dat van de remschijf en de remblokken wordt geslepen iedere keer wanneer u remt. Het remslijpsel is gloeiend heet en kan zich gemakkelijk vastbranden in het oppervlak van uw velgen. Wanneer u hier niet op tijd iets aan doet, kunt u veel geld kwijtzijn aan dure reparaties. Zonde en onnodig! U kunt uw velgen namelijk zelf schoonmaken. Maar daar heeft u wel een uitstekend product voor nodig, want het is geen eenvoudig klusje. Welk product dit is? Uitstekende velgenreiniger van Great Lion.

Stappenplan voor velgen reinigen

U wilt uw velgen reinigen maar weet niet hoe te beginnen? Great Lion geeft u graag een stappenplan. Allereerst moet u een geschikte locatie vinden. Hierbij dient u te letten op dat er geen zonlicht is: de velgen moeten namelijk koud zijn. Zijn ze namelijk warm, dan kan de velgenreiniger snel indrogen. Tevens moeten de remmen ook goed afgekoeld zijn. Demonteer vervolgens de banden van de auto. Spuit eventueel de banden schoon met een hogedrukreiniger. Let hierbij wel op of dit geschikt is voor uw banden. De spaakwielen kunt u beter met rust laten. Spuit vanaf een afstand van 30 centimeter. Hierna laat u de banden en velgen goed opdrogen, alvorens u met de velgenreiniger aan de slag gaat. Volg goed de instructies van de Great Lion velgenreiniger op. U kunt voor hardnekkig vuil eventueel een borstel gebruiken. Hierna kunt u eventueel de banden en velgen schoonmaken met een tuinslang. Maak de wielen vervolgens goed droog middels een zachte katoenen doek. Tot slot kunt u eventueel velgenwax toevoegen: dit werkt beschermend voor de toekomst!

Velgen reinigen met onze producten

U wilt uw velgen reinigen, dan bent u bij Great Lion aan het juiste adres. Wij leveren schoonmaakmiddelen van hoge kwaliteit voor auto’s en gerelateerde producten. Bijvoorbeeld uitstekende velgenreiniger. Hierbij maakt het niet uit of u nu particulier bent, of van een poetsbedrijf, een MkB+ of wanneer u als organisatie uw eigen wagenpark heeft. Wij helpen u van harte verder! Bekijk hier de voordelen van onze reinigers:

  • Onze vegelreinigers zijn niet schadelijk voor uw gezondheid of het milieu. Hoe dat kan? Ze bevatten geen zuur!
  • Ze zijn eenvoudig in gebruik en verwijderen moeiteloos vuil en olie
  • De reinigers zijn ook geschikt voor gepolijste of verchroomde autovelgen
  • U krijgt professionele kwaliteit in huis!

Velgenreiniger bestellen

U wilt uw velgen reinigen met de velgenreinigers van Great Lion? Dat kan! Kijk gerust rond in onze webshop en bekijk onze instructievideo’s voor meer informatie. Voor vragen en / of opmerkingen kunt u gerust contact opnemen.

Neem contact op