Auto velgen schoonmaken?

U wilt uw auto velgen schoonmaken? Dat is een slimme zet! Wanneer u uw gehele auto heeft gepoetst, tot spik en span aan toe, kunt u uw velgen natuurlijk niet vergeten. Ze dienen als de de spreekwoordelijke kers op de taart van uw auto. Echter kan het klusje van auto velgen schoonmaken een behoorlijk pittige zijn. Daarom is het slim om u zo goed mogelijk voor te bereiden. Bijvoorbeeld door voor velgenreinigers te kiezen van hoge kwaliteit. U bent hiervoor bij Great Lion geheel aan het juiste adres! Veiligheid, goede kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat we enkel velgenreinigers aanbieden die niet schadelijk zijn voor uw gezondheid en het milieu. Hoe dit kan? Doordat er geen zuur is toegevoegd. Dit is ook nog eens beter voor de autolak! Tevens zijn de reinigers zeer eenvoudig in het gebruik. U heeft uw auto velgen binnen no time schoongemaakt.

Waarom auto velgen schoonmaken?

Auto velgen schoonmaken? Waarvoor is dat nodig? Great Lion vertelt het u graag! Op een velg kan hardnekkig vuil ontstaan. Dit vuil is meestal afkomstig van de remschijven. Wanneer u remt slijten de remschijven meestal, waardoor er remstof kan ontstaan. Dit is een zwart laagje op de velgen, dat nauwelijks te verwijderen is met enkel water en zeep. U kunt hiervoor velgenreiniger gebruiken van Great Lion; speciaal ontwikkeld om uw auto velgen schoon te maken. Zorg ervoor dat u een plekje buiten de zon zoekt om het product aan te brengen. Tevens dient de auto ook droog te zijn. Volg goed de instructies op, op de velgenreiniger en bekijk vooraf gerust onze handige instructievideo’s voor meer informatie. Uw auto velgen schoonmaken is een uitstekende manier om uw auto goed te onderhouden, zodat ze een stuk langer mooi blijft!

Auto velgen schoonmaken met Great Lion

Uw auto velgen schoonmaken kunt u doen met de velgenreiniger van Great Lion. Wij zijn uw adres voor schoonmaakmiddelen van hoge kwaliteit voor auto’s en gerelateerde producten. Hierbij maakt het niet uit of u nu particulier bent, of van een poetsbedrijf, een MkB+ of wanneer u als organisatie uw eigen wagenpark heeft. Wij helpen u graag! Bekijk hier de voordelen van onze reinigers:

  • Doordat onze velgenreinigers geen zuur bevatten, zijn ze niet schadelijk voor uw gezondheid of het milieu! Tevens wordt uw autolak niet aangetast
  • U kunt de velgenreinigers heel eenvoudig gebruiken om moeiteloos vuil en olie te verwijderen.
  • De reinigers zijn ook geschikt voor gepolijste of verchroomde autovelgen
  • U krijgt met Great Lion altijd professionele kwaliteit in huis!

Vragen? Neem contact op!

Wilt u zelf uw auto velgen schoonmaken met de uitstekende velgenreiniger van Great Lion? Bekijk dan gerust onze webshop voor alle producten. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag verder

Neem contact op