Aluminium velgen schoonmaken?

U wilt bij uw auto de aluminium velgen schoonmaken? Dat is een goede keuze. Uw lichtmetalen velgen zijn als een accessoire voor uw auto: die dienen wel spik en span te zijn! Hiervoor heeft u een goede velgenreiniger nodig van kwaliteit. Met enkel alleen zeep en water krijgt u het hardnekkige klusje namelijk niet geklaard. Maar waar vindt u een velgenreiniger van hoge kwaliteit? Bij Great Lion! Wij beschikken over een uitgebreid en divers assortiment een velgenreinigers die óók geschikt zijn voor uw aluminium velgen! Uw velgen worden grondig gereinigd, zonder dat dit schadelijk is voor uw gezondheid of het milieu. Hoe dit kan? Great Lion hecht grote waarde aan duurzame producten en we zien er dan ook op toe enkel velgenreinigers aan te bieden zónder zuur. Dit is beter voor uw gezondheid, het milieu en het tast het lak van uw auto niet aan! Enkel voordelen dus.

Waarom aluminium velgen schoonmaken?

Misschien vraagt u zich af: waarom moet ik mijn aluminium velgen schoonmaken? Wij van Great Lion leggen het u graag uit! Een velg kan hardnekkig vuil krijgen, meestal afkomstig van de remschijven. Remt u namelijk met uw auto? Dan slijten de remschijven meestal, waardoor er als gevolg remstof kan ontstaan. Remstof is een zwart laagje op de velgen, een hardnekkig laagje waarvoor u goede velgenreiniger nodig heeft om het te kunnen verwijderen. Gaat u met één van onze producten aan de slag? Dan is het belangrijk dat u dit niet in de zon doet. Tevens moet uw auto goed schoon zijn en droog. Lees de instructies van het velgenreiniging product goed door en bekijk eventueel vooraf onze handige instructievideo’s voor meer informatie. Uw aluminium velgen schoonmaken met de kwalitatieve producten van Great Lion is een uitstekende manier om uw auto goed te onderhouden,

Heeft u vragen?

Wilt u uw aluminium velgen schoonmaken met een product van Great Lion? Dat kan! Zowel als u particulier bent of van een bedrijf. Kijk gerust rond in onze webshop voor alle producten. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op