Poets van hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar een vrachtwagen poets die niet alleen goed reinigt, maar ook gebruiksvriendelijk is? Dan bent u bij Great Lion op de juiste plek. Wij verkopen vrachtwagenshampoo van hoogwaardige kwaliteit. Dit reinigingsmiddel verwijdert moeiteloos vuil en biedt tevens bescherming voor uw lak. Wilt u graag meer weten over onze producten voor het reinigen van uw vrachtwagen? Neem dan contact met ons op.

Onze vrachtwagen poets

Onze vrachtwagenshampoo is speciaal ontwikkeld voor het op een simpele manier reinigen van uw vervoersmiddelen. Daarnaast biedt ons reinigingsmiddel vele voordelen ten opzichte van reguliere schoonmaakproducten. Zo:

  • Verwijdert onze poets moeiteloos onder andere olie, vuil en roetaanslag.
  • Worden de ingrediënten met zorg uitgekozen. Hierdoor heeft dit reinigingsmiddel niet alleen een sterk reinigend vermogen, maar beschermt het uw lak ook beter.
  • Milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk.

Eenvoudig een bestelling plaatsen

U kunt onze vrachtwagen poets eenvoudig online bestellen in onze webwinkel. Wanneer u bij ons een order plaatst, dan ontvangt u deze binnen enkele dagen in huis. Tijdens het bestelproces wordt u uiteraard op de hoogte gehouden over de status van uw order. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wanneer de bestelling afgeleverd wordt. Naast poets kunt ook bij ons terecht voor allerlei schoonmaakaccessoires. Kijk direct in onze webshop voor al onze producten.

Haal alles uit onze producten

Naast dat wij hét adres zijn voor vrachtwagen reinigingsmiddel en metal polish kunnen wij u op meerdere vlakken helpen. Great Lion is namelijk meer dan een webwinkel. Wij geven graag extra informatie aan onze klanten om ervoor te zorgen dat u het meeste kunt halen uit onze producten. Daarom hebben wij allerlei tips voor u op een rijtje gezet. Wilt u graag meer weten over hoe u onze poets optimaal kunt gebruiken? Kijk dan onder het kopje ‘Tips & Tricks’ op onze pagina of vraag het aan onze deskundige medewerkers.

Graag meer informatie?

Wilt u graag meer weten over onze producten? Of wilt u graag meer informatie over het reinigen van uw vrachtwagen? Bel dan direct naar 0515-338941. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook kunt u mailen naar info@4m-trading.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord. Uiteraard kunt u ook bij een van onze dealers langsgaan om uw vrachtwagen poets aan te schaffen.

Neem contact op