Kies voor kwaliteit

Wanneer u een velgenreiniger zoekt die vriendelijk is voor uw velgen en het milieu, dan bent u bij 4M-Trading aan het juiste adres. Onze producten zijn met zorg ontwikkeld. Hierdoor kunnen ze uw velgen niet alleen grondig reinigen zonder deze te beschadigen, maar zijn ze ook niet schadelijk voor het milieu en uw gezondheid. Daarnaast kunt u onze velgenreinigers op diverse metalen oppervlakken gebruiken. Denk hierbij aan RVS en aluminium, maar ook brons en koper. Wilt u meer informatie? Onze medewerkers vertellen u graag meer onze velgenreinigers.

Zuurvrije velgenreiniger

Wanneer u uw velgen wilt reinigen, dan wilt u natuurlijk een product dat grondig reinigt zonder schade te veroorzaken. De producten van 4M-Trading doen dit. Onze velgenreinigers zijn met zorg samengesteld. Zo bevatten onze reinigers geen zuur, waardoor ze niet schadelijk zijn voor uw autovelgen en het milieu. Daarnaast zijn onze producten zeer gebruiksvriendelijk en verwijderen ze in een handomdraai olie, rubberresten en andere soorten vuilresten.

De voordelen van onze reinigers

Wanneer u kiest voor onze velgenreinigers, dan kunt u profiteren van diverse voordelen. Zo is onze velgenreiniger:

  • Niet schadelijk voor uw gezondheid of het milieu, omdat deze geen zuur bevat
  • Makkelijk in gebruik en verwijdert moeiteloos vuil en olie
  • Ook geschikt voor gepolijste of verchroomde autovelgen
  • Van professionele kwaliteit

Meer dan een webshop

4M-Trading is meer dan een webwinkel. Zo helpen wij onze klanten ook graag bij het vinden van bijvoorbeeld de juiste velgenreiniger. U kunt natuurlijk advies inwinnen bij onze deskundige en ervaren medewerkers. Daarnaast kunt ook op onze website onder het kopje ‘Tips & Tricks’ kijken. Hier vindt u uitgebreide informatie over een optimaal gebruik van onze producten.

Bestel direct uw velgenreiniger

Onze producten kunt u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. Binnen enkele dagen wordt uw bestelling dan thuisbezorgd. Wilt u graag meer informatie over onze velgenreiniger? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0515-338941. U kunt ook een mail naar info@4M-Trading.nl sturen. Wij staan u graag te woord en vertellen u meer over onze velgenreiniger.

Neem contact op