Reinig uw velgen op een veilige manier

Wilt u uw velgen polijsten zonder deze te beschadigen? Dat kan met de velgenreiniger van Great Lion. Deze bevat geen schadelijke middelen. Deze reiniger is dus niet alleen goed voor uw autovelgen, maar ook voor het milieu. Daarnaast kunt u bij SMC Solutions ook terecht voor schoonmaakaccessoires die de metalen oppervlakten van uw banden weer glanzend schoon krijgen. Kijk direct in onze website om ons volledige aanbod te zien of neem contact op voor meer informatie

Ons velgen reinigingsmiddel

Om uw velgen te polijsten wilt u natuurlijk een kwalitatief hoogwaardig reinigingsmiddel gebruiken dat geen beschadigingen veroorzaakt. De ingrediënten van ons reinigingsmiddel zijn met zorg gekozen. Hierdoor kunt u niet alleen goed reinigen en polijsten, maar is onze velgenreiniger ook nog eens minder schadelijk voor het milieu en uw voertuig dan de meeste andere middelen. Daarnaast bevat ons reinigingsmiddel geen zuur, waardoor deze ook zeer geschikt is voor oppervlakten die verchroomd of gepolijst zijn.

De voordelen van onze velgenreiniger

Ons reinigingsmiddel voor velgen biedt veel voordelen ten opzichte van andere velgenreinigers en producten die kunnen polijsten. Ons reinigingsmiddel:

  • Bevat geen zuur waardoor uw velgen niet beschadigd raken
  • Verwijdert in een handomdraai vuil
  • Reinigt uw banden grondig

Onze velgenreiniger is dus hét product om op een milieuvriendelijke wijze uw velgen te polijsten zonder dat er beschadigingen optreden.

Waar kunt u onze producten kopen?

Wilt u graag onze velgenreiniger aanschaffen om uw autovelgen te polijsten? Dat kan bij een van onze dealers. Wanneer u een dealer bij u de buurt zoekt, dan kunt u deze eenvoudig via onze website vinden. Klik op het kopje ‘dealers’ en u kunt per provincie een verkoopadres van onze producten vinden. Ook is het mogelijk om via onze webshop onze reinigingsmiddelen aan te schaffen. Boven de €50 betaalt u dan geen verzendkosten.

Heeft u nog vragen?

Wilt u graag meer weten over onze velgenreinigers? Of wilt u graag meer informatie over het polijsten van autovelgen? Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0515-338941. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@SMC-Solutions.nl. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord. Neem gerust contact op met ons wanneer u meer wilt weten over velgen polijsten.

Neem contact op