Velgen poetsen?

U wilt uw velgen poetsen? Daarvoor heeft u een uitstekende velgenreiniger nodig, want het poetsen van uw velgen is een hardnekkig klusje. Iedere keer wanneer u remt met uw auto, worden de remschijf en de remblokken geslepen. Dit levert verbrand remslijpsel op. Dit is een gloeiend heet slijpsel dat zich eenvoudig weet vast te branden in het oppervlak van uw velgen. Wanneer u hier niets mee doet, vormt zich dit tot remstof. Laat u het te lang zitten, dan kan dit dure reparaties aan uw auto als gevolg hebben. Ontzettend zonde én onnodig. Want u kunt u gewoon zelf zo nu en dan uw velgen poetsen. Hiervoor hoeft u helemaal niet naar een garage of wasserij. Dat scheelt u weer een hoop tijd én gedoe! Met behulp van Great Lion kunt u ook uw velgen poetsen. Wij beschikken over diverse velgenreinigers van hoge kwaliteit waarmee u zelf het klusje kunt klaren.

Duurzame manier van velgen schoonmaken

U wilt uw velgen schoonmaken, maar dan wel op een manier die duurzaam en verantwoord is? Wat een goed idee! Great Lion kan dit alleen maar stimuleren door onze velgenreinigers aan te bieden. Onze velgenreinigers zijn van zeer hoge kwaliteit. Een groot bijkomend voordeel? Ze zijn vriendelijk voor uw velgen én voor het milieu! De producten zijn met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld, waarbij er geen zuur is toegevoegd. Hierdoor zijn de reinigers een stuk milieuvriendelijker en veiliger; zo ook voor uw gezondheid. Wat ook praktisch aan deze producten is, is dat ze op diverse metalen oppervlakken te gebruiken zijn. Of u nu RVS en aluminium velgen heeft, of juist van brons of koper.

Zelf velgen poetsen

Zelf uw velgen poetsen wordt u heel eenvoudig gemaakt met de hulp van Great Lion. De producten zijn namelijk heel eenvoudig in gebruik en verwijderen moeiteloos hardnekkig vuil en olie. Ook zijn de reinigers goed toepasbaarvoor verchroomde of juist gepolijste autovelgen. U haalt altijd kwaliteit in huis wanneer u uw velgenreniger bij Great Lion aanschaft. Het doet er hier voor ons niet toe of u nu particulier bent of van een poetsbedrijf, MkB+ of wanneer u een eigen wagenpark als organisatie heeft. Wij helpen u van harte verder! Wilt u graag meer informatie over hoe u uw velgen kunt poetsen?

Vragen? Neem contact op!

Wilt u zelf uw velgen poetsen met de velgenreiniger van Great Lion? Bekijk dan gerust onze webshop voor alle producten. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u van harte verder.

Neem contact op