Great-Lion biedt het alternatief voor Unipol als hét allround product

Wanneer u ervan houdt om uw auto te poetsen, dan kent u ongetwijfeld het blauwe blik van Unipol Metal Polish. Met de Great-Lion producten heeft u een beter alternatief te pakken. Ons product kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals het poetsen van velgen, klussen binnen huis of het reinigen van metalen scheepsonderdelen. In het assortiment van 4M-Trading vindt u ook een vloeibare polijstpasta. Verder kunt u bij ons een handzame tube bestellen. Bekijk deze producten in onze webshop.

Direct een prachtige glans?

Unipol is een pasta waarmee u snel aanslag, roest, verkleuringen en vlekken kunt verwijderen. Great-Lion biedt een goed alternatief met de verschillende schoonmaak- en polijstproducten die wij aanbieden. Deze  geven direct een prachtige glans. U kunt het gebruiken op vrijwel ieder soort metaal, zoals aluminium, messing, nikkel, zilver en chroom. Ook plexiglas en andere harde synthetische materialen zijn geschikte ondergronden.

U reinigt in een mum van tijd:

  • Radiatoren
  • Kentekenplaten
  • Windschermen
  • Koplampen
  • Ruiten

Wilt u alternatief voor Unipol en twijfelt u wat de beste keuze is voor uw toepassing? Neemt u dan gerust contact met ons op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden van de Great Lion producten.

Tips voor het gebruik

Hoewel u ons merk op veel verschillende materialen kunt gebruiken, zijn er toch een aantal dingen waar u rekening mee moet houden:

  • Twijfelt u over het gebruik? Vraag ons dan gerust om advies of probeer het eerst even op een klein stukje.
  • Gebruik het niet op lak!
  • U kunt dit product handmatig gebruiken door met een poetsdoek de pasta op het materiaal te wrijven. Poets het er vervolgens weer uit met een zachte, droge doek.
  • U kunt de pasta ook machinaal gebruiken met een polijst- of poetsschijf op minder dan 1000 rpm. We geven u hier graag advies over. Vraag ons ernaar!
  • Gebruik een spons wanneer u grondig wilt polijsten.

Stel uw vragen gerust

Hoewel het Great-Lion alternatief voor Unipol in principe op alles toepasbaar is, van auto’s en boten tot machinekamers en podia, kunnen we ons voorstellen dat u toch vragen heeft. Wilt u bijvoorbeeld weten of het geschikt is voor uw instrument? Neem dan gerust telefonisch contact op met 0515-338941 en stel ons uw vragen. U kunt hiervoor ook mailen naar info@4M-trading.nl. We staan u graag te woord en vertellen u meer over de producten die een beter alternatief zijn voor Unipol.

Neem contact op