Kwaliteit producten

Voor een rimcleaner van hoogwaardige kwaliteit die ook nog eens milieuvriendelijk is, bent u bij 4M Trading aan het juiste adres. Onze producten bevatten geen zuur. Hierdoor zijn ze niet schadelijk voor het milieu, maar ook niet voor uzelf of uw velgen. Daarnaast kunt u onze rimcleaner eenvoudig online bestellen. Het is tevens mogelijk om bij een van onze dealers uw product aan te schaffen. Weet u weten waar een verkoopadres bij u in de buurt is? Kijk dan onder het kopje ‘dealers’ op onze website

Milieuvriendelijke rimcleaner

De ingrediënten voor onze velgenreiniger zijn met zorg gekozen. Hierdoor is ons product niet alleen in staat om uw velgen grondig te reinigen, maar bevat deze ook geen schadelijke stoffen. Zo worden uw autovelgen glanzend schoon zonder dat deze beschadigd raken. En omdat onze rimcleaner geen zuur bevat, is dit product ook nog eens niet schadelijk voor het milieu en uw gezondheid. Onze velgenreinigers kunnen bovendien voor diverse metalen gebruikt worden, zoals RVS, brons en chroom.

Kies voor professionele kwaliteit

Onze rimcleaner onderscheidt zich van de concurrentie door zijn professionele kwaliteit. Maar dit is niet het enige voordeel dat deze velgenreiniger biedt ten opzichte van reguliere reinigingsmiddelen. Onze reiniger:

 

  • Is milieuvriendelijk en niet schadelijk voor u of uw velgen, omdat onze producten zuurvrij zijn
  • Is gebruiksvriendelijk en verwijdert in een handomdraai olie, rubberresten, ingebrande remstof en andere vuilresten
  • Kan ook gebruikt worden voor velgen die verchroomd of gepolijst zijn

Ook voor advies kunt u bij ons terecht

Wij zijn meer dan alleen een online winkel. Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en doen net dat beetje extra voor onze klanten. 4M-Trading helpt u dan ook graag met eventuele problemen. Daarnaast geven wij ook advies over onze producten, zoals de rimcleaner. Met vragen kunt u altijd terecht bij onze werknemers. Ook kunt u onder het kopje ‘Tips & Tricks’ informatie vinden voor een optimaal gebruik van onze producten.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen over onze rimcleaner? Of een van onze andere producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met problemen en vragen die u heeft. U kunt bellen naar 0515-338941 of een mail naar info@4M-Trading.nl sturen. Ontdek gelijk de mogelijkheden van onze rimcleaner en plaats een bestelling in onze webshop.

Neem contact op