Kwaliteit en milieuvriendelijk

Bent u op zoek naar een product voor de polishing van rims dat milieuvriendelijk is en uw velgen niet beschadigt? Dan kan 4M-Trading u helpen. Wij beschikken over kwalitatieve reinigingsmiddelen die geen zuur bevatten. Hierdoor zijn onze producten niet alleen goed voor het milieu, maar beschadigen zij ook uw banden niet. Wilt u graag meer informatie over onze reinigingsmiddelen? Onze medewerkers vertellen u graag meer. Neem gerust contact op met ons.

Waarom kiezen voor onze polishing middelen?

De ingrediënten voor onze rims reinigingsmiddelen zijn met zorg uitgekozen. Hierdoor weten wij dat wij kwaliteitsproducten leveren. Daarnaast bieden onze velgenreinigers nog andere voordelen. Zo:

  • Bevatten onze middelen geen zuur. Hierdoor worden uw velgen niet beschadigd.
  • Zijn onze producten niet schadelijk voor het milieu.
  • Verwijderen onze reinigers vuil in een handomdraai.
  • Worden uw rims grondig gereinigd.

Professionele kwaliteit bij u thuis

Of u nu een bedrijf bent in showtrucks of een particulier die een middel zoekt voor polishing, bij Great Lion kunt u altijd terecht. Onze producten zijn van professionele kwaliteit, maar ook thuis kunt u van deze reinigingsmiddelen gebruikmaken. Daarnaast zijn onze producten voor polishing eenvoudig in gebruik en kunnen ze voor alle typen rims gebruikt worden. Wilt u graag meer weten over onze reinigingsmiddelen voor de polishing van rims? Neem dan direct contact met ons op.

Eenvoudig bestellen via onze webshop

Onze reinigingsmiddelen voor de polishing van rims kunt u eenvoudig bestellen via onze webshop. Hier vindt u niet alleen onze velgenreinigers, maar ook speciale schoonmaakaccessoires. Denk hierbij aan polijststaal dat u eenvoudig op uw boor kunt plaatsen of een polijstpad die op uw schuurmachine te installeren is. Met deze producten kunt u in een handomdraai uw rims schoonmaken. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, dan betaalt u boven de 50 euro geen verzendkosten. Ontdek direct ons aanbod en breng een bezoekje aan onze webshop.

Graag meer informatie

Wilt u graag meer weten over onze producten voor de polishing van autovelgen? Of wilt u graag advies inwinnen? Vraag het dan gerust aan onze medewerkers. U kunt ons bereiken via 0515-338941 of info@4m-trading.nl. 4M Trading helpt u graag verder. Bij ons vindt u hoogwaardige reinigingsmiddelen voor de polishing van rims die niet schadelijk zijn voor het milieu.

Neem contact op