Professioneel en milieuvriendelijk

Bij Great Lion bent u aan het juiste adres voor diverse middelen voor de polishing van aluminium. Onze producten reinigen niet alleen diverse metalen oppervlakken grondig, maar beschermen uw lak ook nog eens. Daarnaast zijn onze producten met zorg samengesteld. Zo bevat onze metal polish geen schadelijke stoffen en is dit middel ook nog eens handig in gebruik. Wilt u meer weten over onze metal polish voor aluminium? Kijk dan verder op onze website of vraag het aan onze medewerkers.

Ons aanbod

Bij ons heeft u de keuze uit twee producten voor de polishing van aluminium: Ultra Metal Polish en Extreme Metal Polish. De eerste wordt gebruikt voor de polishing van diverse metalen, zoals aluminium en brons, op een eenvoudige en snelle manier. Extreme Metal Polish is ontwikkeld voor de fijnere oppervlakken. Al onze reinigingsmiddelen zijn van professionele kwaliteit. Zo beschermen deze producten uw lak en zorgen ze ervoor dat er zo min mogelijk polijstlijnen ontstaan. Daarnaast zijn onze producten zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor zowel particulieren als bedrijven.

Voordelen

Wanneer u kiest voor onze polishing producten, dan profiteert u niet alleen van hoogwaardige kwaliteit. Onze producten bieden ook nog diverse andere voordelen ten opzichte van reguliere metal polish voor aluminium:

  • Onze metal polish is van professionele kwaliteit.
  • Onze producten reinigen niet alleen, maar beschermen en herstellen het gepolijste materiaal ook.
  • Onze metal polish bevat geen schadelijke stoffen en is dus milieu- en gebruiksvriendelijk.
  • Onze middelen kunnen ingezet worden voor het polijsten van diverse metalen, zoals aluminium, chroom, koper, RVS en brons.

Handig bestellen

Onze polishing producten kunt u eenvoudig bestellen via onze online winkel. Hier vindt u onze ruime aanbod aan reinigingsmiddelen. Ook kunt u diverse accessoires voor de polishing van aluminium bij ons bestellen. Denk dan aan een polijststaal die u gemakkelijk op een boor kunt plaatsen, maar ook speciale schoonmaakdoekjes kunt u hier vinden. Boven de €50 betaalt u geen verzendkosten. Ontdek direct ons assortiment en breng een bezoekje aan onze webshop.

Neem contact op!

Heeft u nog vragen over polishing? Onze medewerkers staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij beschikken over de benodigde kennis om u uitstekend van dienst te kunnen zijn. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0515-338941. Ook kunt u een e-mail naar info@4m-trading.nl sturen. U kunt natuurlijk ook direct een bestelling plaatsen en de mogelijkheden ontdekken van onze producten voor de polishing van aluminium.

Neem contact op