Polijstmiddel voor uw auto nodig?

Maakt u ook gebruik van Peek voor het polijsten van uw auto? Dan bent u ongetwijfeld bekend met het feit dat dit een handig polijstmiddel is. Wij van Great Lion bieden u ook diverse polijstproducten aan. Dit kunt u uiteraard vinden in de webshop van Great Lion. Onze producten zijn heel betaalbaar en van de beste kwaliteit. Ontdek het zelf!

Waarom zou u voor ons alternatief voor Peek kiezen?

U kunt uit vele merken en producten kiezen, wanneer u uw auto wilt reinigen, polijsten en poetsen. De producten van Great Lion behoren tot de beste op de markt en bieden een meer dan uitstekend alternatief voor Peek. U profiteert dan van:

  • Een multifunctionele werking, want dit middel beschermt, herstelt en reinigt alle soorten metaal. U kunt het gebruiken op bijvoorbeeld koper, zilver, goud, chroom, messing, aluminium en glas.
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding, want het is een erg zuinig reinigingsproduct. U heeft steeds maar één fles nodig voor alle ondergronden.
  • Geen strepen of geurtjes na poetsen, zodat het u weinig tijd kost.
  • Een langdurige werking. U verwijdert snel en moeiteloos roest, doffe plekken en oxidatie.

Bovendien laat het een beschermende laag achter, waardoor u verzekerd bent van een glans die lang zichtbaar blijft.

Veel gebruiksmogelijkheden

U kunt de Great Lion producten evenals Peek gebruiken voor uw wagen. Het verwijdert namelijk roest, dofheid en oxidatie van onder meer glasvezel, chroom, aluminium en glas. Ook oppervlakken die door brandstof zijn verkleurd, zien er weer als nieuw uit. Bovendien geeft het een prachtige glans. Het is echter op nog meer plekken te gebruiken, zoals:

  • Uw boot: voor railingen, patrijspoorten en stangen. Pakt ook zoutwatercorrosie aan.
  • Horeca: voor bar, balie, gootstenen, liften, bestek en badkamers onder andere.
  • De luchtvaart: op neuskegels, plastic, RVS en beschilderde oppervlakten bijvoorbeeld.
  • Instrumenten: trompetten, saxofoons en trombones zien er weer als nieuw uit.
  • Sportspullen: messen, fietsen, golfclubs en vuurwapens zien er weer als nieuw uit en zijn beschermd tegen weersinvloeden.
  • Juwelen: op zilver, tin, platina en goud verwijdert Peek roest, oxidatie en vuilresten.

Wilt u meer weten?

Bent u nieuwsgierig naar de verschillen tussen Peek en het Great Lion polijstmiddelen? Of wilt u meer weten over de gebruiksmogelijkheden van onze producten? Dan kunt u hiervoor gerust contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer. U kunt bellen naar 0515-338941 of u kunt ons een mail sturen via info@4M-Trading.nl. Gebruikt u voortaan ook Great Lion in plaats van Peek

Neem contact op