Veilig metaal polijsten

Wanneer u wilt poetsen en metaal polijsten, dan wilt u geen zorgen aan uw hoofd hebben. U wilt gewoon aan de slag kunnen en genieten van het resultaat. Daarom bevatten de producten van 4M-Trading zo min mogelijk schadelijke stoffen. Bij andere metaal polish producten zitten er stoffen in als R45, R46 en H340, waarvan bekend is dat ze kanker en genetische schade kunnen veroorzaken. We adviseren u om voor de zekerheid wel altijd handschoenen te gebruiken, maar onze producten zijn veilig voor uw gezondheid. U kunt dus zorgeloos polijsten.

Ontdek ons assortiment

In onze uitgebreide webshop vindt u vele producten en reinigingsmiddelen om bijvoorbeeld te polijsten. We hebben middelen voor diverse middelen, zoals kunststof en metaal. U vindt bij ons onder meer:

  • Ultra Metal Polish
  • Extreme Metal Polish
  • Microvezeldoekjes
  • Schuurbal
  • Polijstbal katoen en flanel
  • Polijstpads

Extreme Metal Polish

Voor het fijne werk kunt u dit middel gebruiken bij het polijsten. U bereikt een glans- en spiegeleffect zoals nooit tevoren. Dit product loopt voor op alle andere technieken op de markt. De extreem diepe glans verandert uw metalen letterlijk in een spiegel. De normaal nog zichtbare polijstlijnen worden tot een minimum beperkt. Dit middel is geschikt voor aluminium, koper, chroom en brons. U kunt dus niet alleen uw auto polijsten, maar ook boten, oldtimers en vrachtwagens.

Wilt u contact opnemen?

Heeft u nog vragen of producten uit ons assortiment? Of wilt u advies over de voor u geschikte middelen om metaal te polijsten? Dan helpen wij u graag. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met ons door te bellen naar 0515-338941. U mag ook een mail sturen naar info@4M-Trading.nl. Wij doen ons uiterste best om u dan zo spoedig mogelijk te antwoorden. We begrijpen dat uw auto hobby is en daarom leveren wij alleen de beste en meest verantwoorde producten om metaal te polijsten.

Neem contact op Bekijk product in Webshop