Uw banden weer als nieuw

Het gebruik van bandenzwart is een effectieve manier om uw wielen er weer als nieuw uit te laten zien zonder dat u veel geld hoeft uit te geven. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een banden renovator die uw wielen een nieuwe look geven zonder dat deze afgeven of nat lijken. Onze bandenzwart is van hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk in gebruik. Wilt u meer informatie over de bandencleaner? Neem dan meteen contact met ons op en vraag onze specialisten ernaar.

Onze banden renovator

Onze bandenzwart is speciaal samengesteld, zodat u eenvoudig uw banden met de hand kunt reinigen. Daarnaast biedt onze bandencleaner u nog een aantal voordelen. Zo:

  • Maakt u met onze cleaner uw banden in een mum van tijd schoon.
  • Wanneer ons product droog is, dan geven uw wielen niet af en zijn ze niet vettig of nat.
  • Creëert onze bandencleaner een zachte zijdeglans, die niet overdreven is.
  • Worden de wielen van uw voertuig grondig gereinigd, zonder dat deze beschadigd raken.

Gemakkelijk producten bestellen

U kunt gemakkelijk en snel een bestelling voor bandenzwart bij ons plaatsen. Dit doet u door het gewenste product aan te klikken in onze webshop en in het winkelmandje te plaatsen. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, wordt de bestelling verzonden. Binnen enkele dagen ontvangt u deze dan in huis. Wanneer uw order meer bedraagt dan €50, dan hoeft u bij ons geen verzendkosten te betalen. Wilt u graag bandenzwart bij een fysieke winkel aanschaffen, omdat u graag meer informatie over het product wilt? Dat is geen probleem. Op onze website vindt u onder het kopje ‘dealers’ de bedrijven die onze artikelen verkopen.

Wij doen meer

Naast dat u bij ons terecht kunt voor de aanschaf van diverse reinigingsmiddelen en accessoires, kunt u ook advies bij ons inwinnen. Wij doen graag net dat beetje extra voor onze klanten. Daarom geven wij graag extra informatie over onze producten, zoals bandenzwart. Zo vindt u op onze site diverse tips en tricks over het gebruik van onze artikelen. Uiteraard staan wij onze klanten ook graag persoonlijk te woord. Voor meer informatie over onze producten kunt u ons natuurlijk ook bellen of mailen.

Bestel direct bandenzwart

Wilt u meer weten over onze banden renovator? Of heeft u andere vragen? Wij staan u graag te woord en helpen u verder. U kunt ons bereiken via 0515-338941. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar: info@4M-Trading.nl. Bestel vandaag nog bandenzwart en zorg ervoor dat uw banden er weer als nieuw uitzien!

Neem contact op