Polijstmiddel voor de autoliefhebber

Autosol is een merk dat veel autoliefhebbers kennen, omdat het al meer dan tachtig jaar als polijstmiddel op de markt is. Inmiddels zijn er echter verschillende hoogwaardige alternatieven beschikbaar. Great Lion heeft scherp geprijsde producten in het assortiment waarmee u dezelfde en misschien nog wel betere resultaten behaald. Zo kunt u ook uw keuken, auto, motorfiets, boot, scooter, sportartikelen, instrumenten en werktuigen simpel en snel schoonpoetsen met de Great Lion producten. Bekijk ons alternatief voor Autosol in onze webshop.

Waarom een alternatief kiezen voor Autosol?

Great Lion biedt tegenwoordig een aantal prachtige alternatieven voor de productlijn van Autosol. Met onze producten kiest u namelijk voor:

  • Een veelzijdig poetsmiddel dat u kunt gebruiken voor het poetsen, polijsten en reinigen van vrijwel alle materialen, zoals zilver, goed, tin, kunststof, messing, marmer en ga zo maar door.
  • Het product is zuinig in gebruik en u heeft dus niet veel nodig voor goed resultaten.
  • Dit poetsmiddel laat geen strepen of geurtjes achter. Het is dus zeer simpel in gebruik.
  • U laat ieder oppervlak moeiteloos weer blinken als nieuw.
  • Na iedere poetsbeurt blijft een beschermende laag achter, die beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Met Great Lion kiest u voor kwaliteit

Ons merk heeft een complete lijn beschermings- en onderhoudsproducten voor zakelijke en particuliere gebruikers. De ingrediënten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Strenge kwaliteitscontroles garanderen een constante kwaliteit en voldoen aan strenge regelgeving. Ook krijgen reinigingsproducten van Great Lion uitstekende beoordelingen. Op die manier vormen wij een goed alternatief voor Autosol.

Neem gerust contact met ons op

Wanneer u meer wilt weten over alternatieve producten voor Autosol of wanneer u vragen heeft, kunt u eerst in onze webshop kijken voor meer informatie. U mag ons ook bellen op telefoonnummer 0515-338941. Wanneer u een e-mail wilt sturen, dan kan dit naar info@4m-trading.nl. Wij geven u dan zo spoedig mogelijk een reactie. Met onze alternatieven voor Autosol doet u in ieder geval nooit een miskoop, want ze zijn multifunctioneel en gemaakt van de beste grondstoffen.

Neem contact op