Wij laten uw auto blinken

Geniet u ervan om uw auto te poetsen totdat deze blinkt als een spiegel? Dan hebben wij van 4M-Trading de beste producten voor u. We werken met het merk Great Lion dat een serie schoonmaakartikelen heeft ontwikkeld voor de veeleisende consument. Maar tegelijkertijd zijn deze producten van professionele kwaliteit. Met Great Lion kunt u uw wagen sneller, gemakkelijker en fijner poetsen. Nieuwsgierig naar ons assortiment en onze producten? U vindt ze in onze webshop.

Onze producten om uw auto te poetsen

We hebben veel middelen voor u om uw auto te polijsten en te reinigen. Hierover kunnen we u ook altijd gratis en vrijblijvend advies geven.

U vindt in onze webshop onder meer:

  • Auto shampoo
  • Polijstmiddelen: Ambition Car Polish en Extreme Metal Polish
  • Polijstpads
  • Polijstbal flanel en katoen
  • Schuurbal
  • Microvezeldoekjes om te poetsen

Onze shampoo voor de beste glans

Wij hebben voor u een speciale auto shampoo. Dit is de beste keuze wanneer u uw wagen of vrachtwagen wilt reinigen. Het is een geconcentreerd reinigingsmiddel, waarmee u snel en eenvoudig uw voertuig kunt poetsen. Ons product heeft een sterker reinigend vermogen dan andere shampoos en beschermt uw lak. U kunt snel en simpel vuil weg poetsen zonder de lak aan te tasten. Zonder moeite verwijdert u olie, vuil en roetaanslag van uw auto.

Polijsten voor een spiegel-effect

Met onze Ambition Car Polish en Extreme Metal Polish kunt u uw auto poetsen tot deze blinkt als een spiegel. U ziet snel resultaat. Deze producten lopen zelfs voor op andere technieken in de markt. Samen zorgen ze voor een oogverblindend effect. De eerste variant is voor het grovere werk, de tweede variant voor het fijnere werk. Beide zorgen ervoor dat dof metaal weer glanst. U krijgt een perfect resultaat op koper, aluminium, brons en RVS.


Klik op de "Bestand kiezen" knop om het bestand te verzenden:
Altijd kosteloos en vrijblijvend advies

Wilt u weten welke van onze producten geschikt zijn voor uw auto of passen bij uw wensen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer, zodat u de beste keuze maakt. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@4M-Trading.nl en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Telefonisch bereikt u ons op 0515-338941. Bekijk ook onze webshop voor meer informatie over onze producten waarmee u uw auto kunt poetsen tot deze blinkt!

Neem contact op