Metal polish voor aluminium

Bent u op zoek naar een reinigingsmiddel om aluminium of RVS te polijsten? Dan kunnen wij van 4M-Trading u helpen. Bij ons vindt u kwalitatief hoogwaardige metal polish voor diverse metalen, waaronder aluminium en RVS. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies over het gebruik van deze producten. Wilt u graag meer weten over ons assortiment? Bel of mail ons dan vandaag nog.

Onze producten voor het polijsten

Bij 4M-Trading heeft u de keuze uit twee soorten polish voor aluminium en RVS. Wij leveren:

  • Ambition Car Polish: Dit reinigingsmiddel kunt u inzetten voor het snelle werk. In een handomdraai worden uw metalen oppervlakken weer glanzend. Het voordeel ten opzichte van reguliere metal polish producten is dat u minder last heeft van krassen.
  • Extreme Metal Polish: Dit product is bedoeld voor het fijnere werk en is zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast ontstaan er tijdens het polijsten geen krassen. Hierdoor is dit product ook geschikt voor exclusieve vrachtauto’s en jachten.

Onze producten kunnen op diverse metalen gebruikt worden. Denk hierbij aan chroom, RVS en brons.

Gebruiksvriendelijk RVS polijsten

Onze producten voor het polijsten van diverse metalen zijn met zorg samengesteld. Waar de meeste reguliere metal polish producten schadelijke stoffen bevatten die genetische schade of kanker kunnen veroorzaken, is dit bij onze reinigingsmiddelen niet het geval. Hierdoor zijn onze producten niet alleen beter voor uw gezondheid, maar ook voor het milieu. Overigens adviseren wij u om handschoenen te dragen wanneer u bijvoorbeeld RVS wilt polijsten.

Waarom kiezen voor onze producten?

Onze reinigingsmiddelen bieden veel voordelen ten opzichte van reguliere polish producten voor metalen, zoals koper, chroom en RVS. Zo:

  • Zijn onze producten van professionele kwaliteit.
    Reinigen onze middelen niet alleen, maar herstellen en beschermen zij ook.
  • Zijn onze reinigingsmiddelen milieuvriendelijk en niet schadelijk voor uw gezondheid.
  • Zijn onze reinigers makkelijk in gebruik.
    Werken onze producten op diverse metalen, zoals brons, aluminium en chroom.

Meer weten over aluminium of RVS polijsten?

Wilt u graag meer informatie over het gebruik van onze producten? Vraag het dan direct aan onze medewerkers. Zij helpen u graag verder en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via 0515-338941 of info@4M-Trading.nl. U kunt natuurlijk ook in onze webwinkel producten bestellen om aluminium of RVS te polijsten.

Neem contact op