Alternatief voor Alcoa Durabright?

Alcoa Durabright is een een oppervlaktebehandeling die diep in het aluminium van het wiel doordringt. Hierdoor ontstaat een beschermingslaag, die onderdeel is van de wielen zelf. Resultaat? U hoeft nooit meer te polijsten. Vindt u dit toch een te risicovolle behandeling of vindt u het juist leuk om met uw auto bezig te zijn? Dan hebben wij van Great Lion ook perfecte alternatieven voor de Durabright van Alcoa. Het resultaat is net zo goed en u betaalt er een hele scherpe prijs voor!

Ambition Car Polish

Wilt u lange tijd een glans op uw wielen? Dan is onze Ambition Car Polish echt iets voor u. Het reinigt, herstelt en beschermt uw metalen. Bovendien is het oppervlak gladder, mooier en spiegelender dan met andere middelen. Ook zult u veel minder last hebben van krasvorming en polijstlijnen dan met Durabright van Alcoa.

U kunt ons product gebruiken op aluminium, chroom, rvs, koper en brons (ongelakt).

Extreme Metal Polish

Voor een optimaal resultaat en die extreme spiegelglans gebruikt u onze Extreme Metal Polish. Deze is geschikt voor het fijne werk en loopt voor op alle andere technieken in de markt, zoals Durabright van het bekende merk Alcoa. Uw metalen veranderen letterlijk in een spiegel! Voor het beste resultaat adviseren we u om een microvezeldoek te gebruiken. Gebruik het ook in combinatie met de Ultra Metal Polish, die nog sneller door oxidatie en vuil heen werkt.

Waarom kiest u voor ons?

U kunt uiteraard ook gaan voor Alcoa Durabright of andere producten van Alcoa. Maar daarmee doet u uzelf en uw portemonnee te kort. Want kiest u voor ons, dan profiteert u van vele voordelen:

  • Met onze producten bereikt u de beste resultaten, beter dan met Durabright
  • U kunt via onze website alles bestellen en thuis laten bezorgen
  • Of haal uw polijstmiddel bij een van onze verkooppunten in het land
  • Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies
  • Niet alleen voor uw auto, maar ook voor andere voertuigen kunt u ons topmerk gebruiken

 

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten? Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Wilt u graag meer weten over de voordelen van onze polijstmiddelen ten opzichte van Durabright? Dan vertellen onze specialisten u hier graag meer over. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0515-338941. Wilt u een e-mail sturen? Dan kan dit naar info@4M-Trading.nl. Wij helpen u graag wanneer u een alternatief zoekt voor Alcoa Durabright.

Neem contact op